Začetek kampanje in peticije za SVETOVNI DAN STOP OBREKOVANJU – 9.5.

Začetek kampanje in peticije za SVETOVNI DAN STOP OBREKOVANJU – 9.5.

3.5.2018 | V sredo, 9.5., bomo v okviru projekta Stop obrekovanju otvorili kampanjo in peticijo v podporo naši pobudi, da OZN razglasi SVETOVNI DAN STOP OBREKOVANJU.

Kampanjo za svetovni dan stop obrekovanju bomo simbolično otvorili tako, tako da bomo začeli zbirati podpise za peticijo v podporo svetovnemu dnevu stop obrekovanju, ki jo bomo naslovili na Vlado Republike Slovenije. V ta namen bomo imeli stojnice v Ljubljani (iztek Čopove ulice na Prešernov trg), Celju (zvezda na Prešernovi ulici), Mariboru (Trg Leona Štuklja) in Šentjurju (središče mesta, pred Centrom Eksena), kjer bodo lahko ljudje med 10. uro in 16. uro podpisali peticijo.

Peticija pa bo prav tako na voljo v elektronski obliki in sicer na naši spletni strani www.obrekovanje.si

Obrekovanje je nestrpnost, agresija in socialno nasilje št. 1, zato je čas, da rečemo obrekovanju in obrekovalcem stop! Si želite živeti v družbi, ki ni zahrbtna, spletkarska in škodoželjna? Si želite bivati v okolju, kjer ne vlada uničevalna srednjeveška mentaliteta? Vedite, da niste več sami! Povežite se z nami, skupaj bomo še močnejši.

Projekt stop obrekovanju je človekoljuben nepridobiten projekt ozaveščanja o problematiki obrekovanja in spodbujanja dviga kulture odnosov in komunikacije. Projekt izvaja Izobraževalni center Eksena v sodelovanju z Društvom Eksena.

info@obrekovanje.si | www.obrekovanje.si | 041 777 631

2018-05-04T07:42:54+00:00

Kontakt

Cesta Leona Dobrotinška 2

Phone: 041 777 631